68a Caminada de Regularitat per Muntanya - 2023

Classificació provisional de la Cursa de Regularitat 2023


Benvinguts!

Un any més tornem a fer la caminada de regularitat per muntanya, aquest any el diumenge 29 de novembre. Enguany ens acostarem al Castell de Sant Miquel

Per aquells que és la vostra primera vegada que participeu en una Caminada de Regularitat, a sota teniu una breu explicació en que consisteix.

Recordeu que pels equips federats la prova és puntuable per la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat – FEEC.

Les dades principals d'aquesta 68a edició són les següents:

Podeu trobar informació més detallada de la Caminada de Regularitat en el següent enllaç del Reglament de la provaPer qui en vulgui saber més:

Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

L'organització estableix durant del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps de cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, l'organització partint del control de referència de la taula de temps oficial calcula els temps teòrics dels altres controls horaris, aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

A aquest enllaç hi ha un exemple de com fer els càlculs a partir dels horaris dels controls i la taula oficial de temps: Exemple de càlcul

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
https://www.feec.cat/esports-de-muntanya/esport/marxes-tecniques/